DE WERKWIJZE VAN TIMMERBEDRIJF KOEVOETS

Om u meer inzicht te geven in ‘het hoe en waarom’ achter timmerbedrijf Koevoets, lichten we onze werkwijze kort toe. We begeleiden projecten van orderacceptatie tot oplevering en in een kwart eeuw perfectioneerden we deze manier van werken. Daarin is een belangrijke rol weggelegd voor klantcontact, een vlot bedrijfsproces en algehele kwaliteitsbewaking. Uiteraard met onze moderne machines en vakmensen als middel en de wensen van de klant als uitgangspunt.


1. Persoonlijke toelichting
In een eerste gesprek spreken we de wensen door. Dat kan bij u op locatie of in onze timmerfabriek. Hier ziet u waar wij voor u aan de slag gaan, wie hiervoor verantwoordelijk zijn en hoe we dat doen. Probeert u het maar eens: elke Koevoets-medewerker kan u van kundig advies en een antwoord op uw vragen voorzien!


2. Prijsopgave en werkvoorbereiding
Op basis van uw aanvraag volgt een prijsopgave op maat, met een duidelijke specificatie van werkzaamheden. Na uw akkoord plant de werkvoorbereider uw order in voor productie.3. Productie
Met als ingrediënten onze vakmensen, moderne houtbewerkingsmachines en volgens de KOMO en KVT richtlijnen wordt uw product vervolgens op maat gemaakt.


4. Levering
Er wordt in overleg geleverd met eigen vervoer of met kraanwagen.


5. Nazorg
Heeft u naderhand vragen? Dan staan we uiteraard voor u klaar.


KOMO Certificaat
Wij werken volgens de richtlijnen van het KOMO Certificaat, een collectief keurmerk in de bouw. Lees hier meer over wat dat precies inhoudt.